Be So Restaurant

Barcelona, Spain

The Be-So restaurant is one of the key public spaces that opened within the renovation of the Hotel Sofia. The restaurant access is through the hotel main lobby and its welcomed by a curved bar, which works as arrival point for the adjacent dining and lounge area.

The main bar, the lounge and the dining room have a design solution that provides the desired unique feeling to each of the spaces while allowing for them to work together visually. The key lighting elements within the three spaces are the backlit onyx bar and wall, the ceiling grid within the lounge area, the vertical illuminance through the main open kitchen, the ceiling treatment in the main dining room and the visual interlinked through a vertical mesh created by mirrored fins.

Interior Design:
Jaime Beriestain Studio
Engineering:
PGI Group
Developer:
Selenta Group
Photography:
Álvaro Valdecantos - Marek Jarosz
Completion:
2017
error: Content is protected !!